slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

УСВОЈЕНА ЛИСТА ПРЕЛИМИНАРНИХ РЕЗУЛТАТА ПО КОНКУРСУ ЗА НАГРАЂИВАЊЕ СРЕДЊОШКОЛАЦА ЗА ПОСТИГНУТЕ РЕЗУЛТАТЕ У 2015. ГОДИНИ

Фонд за младе таленте Републике Србије са задовољством саопштава да је на 66. седници одржаној 9. јуна 2016. године, којом је председавао Вања Удовичић, министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Републике Србије, усвојена прелиминарна Листа кандидата који испуњавају све услове и прелиминарна Листа кандидата који не испуњавају један или више услова или имају непотпуну документацију по Конкурсу за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2015. године.

На наведени конкурс се пријавило укупно 1542 кандидата. Од укупног броја пријављених, 1160 кандидата испуњава  све услове конкурса, а 382 кандидата не испуњава један или више услова конкурса и/или има непотпуну документацију.

Рок за подношење писаних примедаба по наведеном конкурсу је до 20. јуна 2016. године. Писане примедбе се достављају поштом или непосредно предају на писарницу Управе за заједничке послове републичких органа, Булевар Михајла Пупина 2, источно крило, Нови Београд. Након рока за подношење примедби биће утврђена коначна Листа добитника награде и износ награда.

Наведене прелиминарне листе се налазе на интернет страници Министарства омладине и спорта и Фонда за младе таленте Републике Србије – www.fondzamladetalente.rs

Прелиминарне листе по наведеном конкурсу можете преузети ОВДЕ.


Коментари