slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

ТЕРМИН ЗА ПРЕУЗИМАЊЕ УГОВОРА О СТИПЕНДИРАЊУ ЗА СТУДЕНТЕ УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ КОЈИ НИСУ ПРЕУЗЕЛИ УГОВОРЕ НА СВЕЧАНОЈ ДОДЕЛИ

Фонд за младе таленте Републике Србије обавештава студенте са Универзитета у Београду, добитнике стипендије по Конкурсу за стипендирање до 850 најбољих студената завршних година основних академских студија и до 400 студената завршних година мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2016/17. годину, који нису присуствовали свечаној додели Уговора о стипендирању, да ће моћи да преузму свој примерак Уговора у четвртак, 20. априла 2017. године.

Преузимање примерка Уговора о стипенирању обавиће се од 10 до 14 часова у просторијама Фонда за младе таленте Републике Србије, у Палати Србија, источно крило, III спрат, канцеларија 338, на Новом Београду.

Подсећамо све добитнике стипендије да је неопходно да преузму свој примерак Уговора о стипендирању како би били упознати са свим уговорним обавезама и роковима за њихово испуњење.


Коментари