slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

СВЕЧАНА ДОДЕЛА ПЛАКЕТА НАГРАЂЕНИМ УЧЕНИЦИМА СРЕДЊИХ ШКОЛА

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Вања Удовичић ће у четвртак, 31. августа 2017. године, у Београду свечано уручити плакете награђеним ученицима средњих школа за постигнуте резултате на признатим такмичењима у земљи и иностранству током 2016. године. Свечана додела плакета биће одржана у 11 часова на платоу код улаза Фонтана испред Палате Србија, на Новом Београду.

По Конкурсу за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2016. године додељено је укупно 1407 награда ученицима средњих школа.

Пријаве за учешће на свечаној додели плакета неопходно је доставити на мејл zorica.matkovic@mos.gov.rs а овом приликом, поред награђених ученика, позивамо и родитеље и професоре да нам се придруже на свечаности.

Исплата награда по наведеном конкурсу предвиђена је у среду, 30. август 2017. године.

Од 2008. године до данас, Фонд за младе таленте је наградио 9543 ученика средњих школа за постигнуте резултате на признатим такмичењима у земљи и иностранству, у укупном износу већем од 384 милиона динара.


Коментари