slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

СТИПЕНДИСТКИЊА ФОНДА НАТАЛИЈА ПЕРИЋ

Pођена сам у Београду 1990. године, где сам завршила Пету београдску гимназију и Фармацеутски факултет.

У току студија била сам члан Студентског Парламента, представник студената, члан Савета Факултета, члан Комисије за праћење и унапређење квалитета наставе, члан Центра за научно-истраживачки рад студената, волонтер у организацији конгреса „Euroanalysis conference’’ 2011. године, учесник у организацији IPSF-SEP-а (Student Exchange Programme), 2012. године, председник Центра за научно-истраживачке радове студената (CNIRS), координатор тима за науку и међународну сарадњу Студентског Парламента, конеференс менаџер на Annual Congress of the European Society for Translational Medicine, у Луксембургу 2013. године и Аустрији 2014. године, уредник Abstract Book-a, као и стажиста на Војномедицинској академији од 2014 до 2015. године.

Тренутно похађам докторске студије на Фармацеутском факултету Универзитета у Хамбургу и водим мастер и бечелор истраживачке радове студената Хемијског факултета Универзитета у Хамбургу.

Поред науке изузетно сам заинтересована и активна у области стицања вештина као што су мотивација, комуникација, вођство, формирање извршног тима људи и позитиван начин живота.

У октобру 2016. године учествовала сам на конференцији Фармацеутског удружења Немачке у Минхену и презентовала своје резултате, а у децембру исте године одржала сам предавање на позив професора са Фармацеутског факултета у Београду на тему одласка и искуства из Немачке у циљу информисања наших студената, као и професора на факултету.

У слободно време се бавим јогом, модом, кувањем и читањем литературе у области НЛП-а.


Коментари