slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

СТИПЕНДИСТА ФОНДА МИЛОШ ПЕТКОВИЋ

Рођен сам у Алексинцу 1991. године, где сам завршио Гимназију, природно – математички смер и дефинитивно одлучио шта ће бити мој животни позив.

Дипломирао сам на Економском факултету у Нишу, на катедри за Рачуноводство, ревизију и финансијско управљање.

Љубав према финансијама и рачуноводству стекао сам од својих професора са основних студија који су  на сјајан начин успевали да повежу материју са проблемима из праксе.

Након основних студија уписао сам Међународне мастер студије „Макроекономија привреда у транзицији“ на  Економском факултету у Београду, које сам завршио са просечном оценом 10.00.

У међувремену, уписао сам друге Мастер студије из Међународног бизниса у Ници, у Бизнис школи за менаџмент, на Универзитету Sofia Antipolis, као стипендиста Француске Владе за економију и менаџмент за Мастер студије, које сам успешно завршавио.

Данас, на истом универзитету похађам прву годину докторских студија, у Лабораторији за истраживања у финансијама и менаџменту, које не бих могао да реализујем без стипендије Фонда за младе таленте.

Током студија радио сам као практикант у ревизији у ревизоркој кући „Moore Stephens“ , а једно време и као млађи ревизор у ревизорској кући „Привредни саветник-Ревизија“.

Током студија био сам члан студентске организације AIESEC, члан Студентског Парламента и кратко члан СКОНУСА. Оснивач сам и главни извршни директор студентске организације Студентски сервис Ниш.

Сматрам себе добрим сарадником и чланом сваког тима који ефикасно обавља своје задатке и увек је спреман да преузме иницијативу и да своје обавезе извршава озбиљно и системски покушавајући да унапреди себе свакодневим радом.

Бивши сам полу-професионални фудбалер који се у слободно време бави спортом, чита књиге, путује и проводи време са породицом и пријатељима.


Коментари