slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

Седница Фонда за младе таленте Републике Србије

Фонд за младе таленте при Министарству омладине и спорта са задовољством саопштава да je на 41. седници, одржаној 25. децембра 2012. године, донео Одлуку о усвајању Листе кандидата који испуњавају све услове конкурса и Листе кандидата који нису испунили један или више услова конкурса и/или имају непотпуну документацију по Конкурсу за стипендирање најбољих студената завршних година: основних академских студија или мастер академских студија или интегрисаних академских студија са високошколских установа чији је оснивач Репубика Србија, за школску 2012/2013 годину.

На овогодишњи конкурс Фонда, који је трајао од 3. октобра до 10. новембра 2012. године, пријавио се 2141 кандидат, а 2046 студената испуњава све услове конкурса.

Сви кандидати који су поднели пријаве на конкурс могу поднети примедбе Радној групи Фонда најкасније до понедељка, 14. јануара 2013. године.

Након рока предвиђеног за примедбе биће утврђена Листа добитника стипендије.

Наведене листе истакнуте су на интернет страници Министарства омладине и спорта Републике Србије – www.mos.gov.rs, итернет страници Фонда за младе таленте – www.dositeja.rs, као и на омладинском порталу „Замисли живот“ – www.zamislizivot.org.

Листе можете преузети овде.

 


Коментари