slide 10
slide 5
slide 4

ФОНД ЗА МЛАДЕ ТАЛЕНТЕ УЧЕСТВОВАО НА САЈМУ СТИПЕНДИЈА У КРАГУЈЕВЦУ

У четвртак, 19. октобра 2017. године, у организацији Центра за развој каријере, одржан је девети по реду Сајам стипендија у Крагујевцу под називом „Изабери стипендију по својој мери“. То је била прилика да се студентима представе актуелни програми и конкурси стипендирања за додатно усавршавање у земљи и иностранству.

Међу дванаест излагача који су се овом приликом представили студентима и дипломцима Универзитета у Крагујевцу, Фонд за младе таленте Републике Србије промовисао је и свој програм стипендирања најбољих студената на завршним годинама основних и мастер академских студија у земљи и последипломских студија у иностранству.

Уз богату понуду флајера и промотивног материјала, студентима су, током трајања Сајма за сва питања у вези са условима конкурса, на располагању били и чланови Радне групе Фонда.

Традиционално, и ове године, штанд Фонда за младе таленте Републике Србије био је најпосећенији на крагујевачком сајму стипендија.

Коментари