slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

Сајам запошљавања Back2Serbia 14. и 15. јуна у СКЦ-у

Дана 14. и 15. јуна 2013. године у Београду у великој сали Студентског културног центра (СКЦ) одржаће се сајам запошљавања под називом Back2Serbia, намењен свим нашим држављанима који су живели у иностранству, као и онима који су у земљи и траже нове изазове у развоју своје каријере. Главни циљ сајма Back2Serbia јесте да привуче младе људе са међународним образовањем и професионалним искуством вољни да се врате у Србију и да им кроз контакт са компанијама на дводневном сајму буде омогућена прилика да пронађу запослење у својој земљи.

Прошлогодишњи сајам је наишао на одзив од преко 1000 посетилаца из различитих делова света као што су Сједињене Америчке Државе, Немачка, Аустрија, Швајцарска, Канада, Енглеска, Шпанија, Русија, Аустралија. Учествовало је 15 водећих фирми из различитих сектора са преко 200 отворених радних места.

Поред људи са међународним образовањем и професионалним искуством, позвани су и сви млади људи, који су потрази су за послом да дођу на сајам као место за шансу да постану део кадра компанија учесница!

Улаз је слободан за све посетиоце од 10 до 18 часова у петак 14. јуна, као и у суботу 15. јуна од 10 до 16 часова!

За додатне информације о сајму и начину пријаве посетите сајт www.back2serbia.com.

Сајам има подршку Министарства омладине и спорта, Канцеларије за сарадњу са дијаспором и Србима у региону, Националне службе за запошљавање, агенције SIEPA, док је едукативни партнер сајма и ове године IT академија.

Генерални спонзор сајма је HR Solution d.o.o., златни спонзор ПРВА Српска телевизија, сребрни спонзор компанија Microsoft Development Centar Србија, а међу истакнутим учесницима на сајму наћи ће се компанија JT International a.d. Senta. Пословни портали poslovi.infostud.comklikdoposla.composlovi.rs, Хало огласи – Посао, медијски су подржали догађај. Сајам Back2Serbia такође има подршку групе повратника “Repats Serbia” која броји преко 700 високообразованих стручњака који су некада живели ван Србије и који су се у њу вратили, као и Diasporagroup.org Србија.


Коментари