slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

Расписан конкурс за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на такмичењима

Фонд за младе таленте, који ради под окриљем Министарства омладине и спорта, са задовољством саопштава да je данас, 3. априла 2013. године, расписао Конкурс за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2012. године.Конкурс ће трајати до 10. маја 2013. године, а прилику да добију награду Фонда имаће сви ученици средњих школа који су у току календарске 2012. године освојили једну од прве три награде/места у појединачној конкуренцији на републичким или међународним такмичењима која се налазе у Календару такмичења и смотри ученика средњих школа за школску 2011/2012. и 2012/2013. годину Министарствa просвете, науке и технолошког развоја и Стандардима за рангирање такмичења у земљи и иностранству у области музичке и балетске уметности које је усвојио Фонд, осим за област физичког васпитања и спорта где се награђују најбољи постигнути резултати на такмичењима и у екипној конкуренцији у складу са Критеријумима за награђивање ученика средњих школа у области физичког васпитања и спорта које је усвојио Фонд.

Фонд за младе таленте је од 2008. године до краја 2012. године наградио више од 3500  ученика средњих школа који су постигли изузетне успехе на републичким и међународним такмичењима.

Овогодишњи конкурс за награђивање ученика средњих школа објављен је у дневном листу „Политика“ као и на интернет страницама Министарства омладине и спорта – www.mos.gov.rs и Фонда за младе таленте – www.dositeja.rs, на омладинском порталу „Замисли живот“ –www.zamislizivot.org  и „Facebook” страници Фонда за младе таленте.

Текст конкурса, обавезан образац за пријаву на конкурс, Критеријуме за награђивање ученика средњих школа у области физичког васпитања, Стандарде за рангирање такмичења у земљи и иностранству у области музичке и балетске уметности и Календар такмичења и смотри ученика средњих школа за школску 2011/2012. и 2012/2013. годину Министарствa просвете и науке можете преузети овде.


Коментари