slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

Потписивање Уговора о стипендирању

Радна група Фонда за младе таленте одредила је термине за потписивање Уговора о стипендирању са добитницима стипендије по Конкурсу за стипендирање најбољих студената завршних година основних академских студија или мастер академских студија или интегрисаних академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република  Србија, за школску 2012/2013. годину.

Потписивање Уговора о стипендирању обавиће се у Палати „Србија“, Булевар Михајла Пупина 2, источно крило, 5 спрат, сала 533 у следећим терминима:

– студенти са почетним словом презимена А, Б, В, Г, Д у понедељак, 18. фебруара 2013. године од 10 до 13 часова;

– студенти са почетним словом презимена Ђ, Е, Ж, З, И, Ј, К у уторак, 19. фебруара 2013. године од 10 до 13 часова;

– студенти са почетним словом презимена Л, М, Н, Њ, О у среду, 20. фебруара 2013. године од 10 до 13 часова;

– студенти са почетним словом презимена П, Р, С у четвртак, 21. фебруара 2013. године од 10 до 13 часова;

– студенти са почетним словом презименаТ, Ћ, У, Ф, Х, Ц, Ч, Џ, Ш у петак, 22. фебруара 2013. године од 10 до 13 часова.

Радна група Фонда за младе таленте подсећа добитнике стипендија да приликом потписивања Уговора о стипендирању обавезно са собом понесу важећа лична документа ради идентификације (лична карта или пасош) и платну картицу банке у којој имају отворен лични динарски текући рачун на своје име ради провере података и броја рачуна у Уговору о стипендирању.

За потписивање Уговора о стипендирању обавезно је лично присуство добитника стипендије. У изузетним и оправданим случајевима (болест стипендисте или оправадано одсуство) потписивање Уговора о стипендирању може обавити особа са овлашћењем за потписивање уговора о стипендирању које је оверено у суду или општини.

Такође, молимо све добитнике стипендије да у наведеном термину потпишу Уговор о стипендирању како би се у што краћем року припремили налози за исплату стипендија за све стипендисте и да се приликом доласка на потписивање уговора о стипендирању у Палату Србија адекватно обуку ради несметаног уласка у зграду (недозвољен улазак у тренерци и спортској опреми).

ЈОШ ЈЕДНОМ ЧЕСТИТАМО СВИМ ДОБИТНИЦИМА СТИПЕНДИЈЕ!

Радна група Фонда за младе таленте Републике Србије


Коментари