slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

ОДРЖАВАЊЕ РАДИОНИЦЕ ЦЕНТРА ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ И САВЕТОВАЊЕ У БЕОГРАДУ

Центар за каријерно вођење и саветовање младих талената, основан при Министарству омладине и спорта, за потребе Фонда за младе таленте Републике Србије, наставља са својим редовним активностима, међу којима је и организовање радионица за професионални развој. Кроз радионице за професионални развој стипендисти могу да стекну пракичне вештине и знања која вероватно нису имали прилику да посебно развију током формалног образовања, а која ће им бити потребна у даљем управљању каријером.

Уколико желите да сазнате више о значају управљања сопственом каријером, мотивацији, одговорности за њен развој и техникама и процесима доношења важних одлука и да унапредите своје вештине у овој области, позивамо вас да одвојите мало времена и да се пријавите се на радионицу “Управљање каријером” која ће се одржати 4. октобра у Београду, у просторијама Београдске отворене школе (Масарикова 5/16,службени улаз Београђанке). Радионица траје од 11.00 до 15.00, а изводи је Весна Чекић, начелница Одељења за професионалну оријентацију и планирање каријере у Дирекцији Националне службе за запошљавање.
Заинтересовани стипендисти могу послати пријаве на karijernicentar@fondmt.rs  закључно са  2. октобром (уторак) за радионицу у Београду.

У пријави је потребно навести:
•    Податак о конкурсу Фонда по коме сте добили стипендију,
•    Контакт телефон, и
•    Назив радионице за коју се пријављујете.

Центар је организовао преко 50 радионица за професионални развој стипендиста у Београду, Новом Саду и Нишу, које су окупиле преко 800 учесника у периоду од септембра 2010. до априла 2012. године. Преко 2.500 стипендиста добија најважније вести и информације путем newsletter-а који им се двапут месечно прослеђује електронском поштом, а више од 670 стипендиста на дневном нивоу, а путем Фејсбук групе Центра добија информације о стипендијама за студије у земљи и иностранству, расписаним конкурсима за стручна усавршавања, програмима праксе, обукама, семинарима и многим другим могућностима за усавршавање. Више од 200 стипендиста заинтересованих за саветовање на теме везане за лични, академски и професионални развој разговарало је са психологом – каријерним саветником.


Коментари