slide 10
slide 9
slide 6
slide 5
slide 4
 
 
 

EUROBELGRADE – ВИШЕ ОД ТУРНИРА!

Факултет организационих наука, у сарадњи са Факултетом спорта и физичког васпитања, другу годину за редом организује интернационални турнир ЕуроБелграде, који пружа прилику за преко 500 студената из читаве Европе да се такмиче у разним спортским дисциплинама. Овогодишњи ЕуроБелграде ће се одржати од 11. до 15. октобра у Београду уз медијску подршку Министарства омладине и спорта и Фонда за младе таленте Републике Србије.


Eurobelgrade припада серији турнира Еуро, која обухвата неке од највећих турнира у Европи, као што су EuroMilano и EuroBarcelona. Основни циљ турнира је да пружи страним студентима једну лепшу слику о Београду и Србији, али и да им пружи прилику да се такмиче, друже и забаве.

Студенти из целе Европе ће се током турнира такмичити у пет спортских дисциплина: футсалу, кошарци, одбојци, ватерполу и cheerleading-у. У свим спортовима, осим cheerleading-а и ватерпола, предвиђена су такмичења и у мушкој и у женској конкуренцији. Поред спортског дела турнира, за студенте ће бити организовано мноштво ванспортских активности.

Ове године, кроз активности “Party Pack-a”  , пружена је прилика и оним студентима који желе да доживе нешто другачији, не толико спортски, ЕуроБелграде. Они ће бити у могућности да се, у току дана, упознају са атрактивним знаменитостима, традицијом, као и културом Београда. Посетиће и неке од најексклузивнијих ресторана, кафића и барова у којима непрестано влада “партy” атмосфера. Кроз ноћни провод, ЕуроБелграде, ће показати свим својим учесницима, зашто је Београд-град који никад не спава и тако им пружити једно незаборавно искуство. Ово је јединствена шанса за студенте из најразличитијих делова Европе да осете дух Београда на један несвакидашњи, „Play and Have fun“начин!

Више о турниру ЕуроБелграде можете пронаћи на сајту  www.eurobelgrade.org.


Коментари